Warning: A non-numeric value encountered in /home/sofidqom/2017.sofiafashionweek.com/SS/wp-content/themes/magazinevibe/framework/modules/title/title-functions.php on line 387
Home / Организатори
Организатори - image 300-hotel-marinela on http://www.2017.sofiafashionweek.com/SS

Hotel Marinela се намира на 20 минути с кола от летище София.

 

Той предлага закрит басейн, 6 ресторанта, 2 бара, фитнес клуб и живописна гледка към града и планината.

 

Най-модерният и престижен хотел в столицата на България, разполагащ с различни зали за събития, конференции, сватби и големи корпоративни събития. Хотелът е предпочитаната дестинация от световни актьори, спортисти и бизнес елит.

 

На територията на хотела има най-голямата многофункционална зала за събития – EFE / Exhebition Forum Events /, музикални ивенти и бизнес конференции, която разполага със собствен паркинг. Това е и залата – домакин на Sofia Fashion Week през годините.

 

За още по-професионалното обслужване на залата, тя има и своята фирма за събития. EFE Еvent Мanagement, млада фирма, която вече има зад гърба си богато портфолио от големи корпоративни и частни партита, конференции, изложения и формати от световно ниво. Фирмата има амбицията да се наложи като лидер и иноватор в организирането на събития. Мисията и целите на EFE Еvent Мanagement и партньорите ѝ, е да поставят нови стандарти и превърнат столицата на България в модерна ивент дестинация, затова са и официалния партньор на топ модното събитие – Sofia Fashion Week.

 

www.hotel-marinela.com

Организатори - image 300x200 on http://www.2017.sofiafashionweek.com/SS

Code Fashion TV – Българският моден канал ! 

 

Code Fashion TV отразява само топ модните и VIP събития в България. Показва актуалните модни тенденции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности.

Code Fashion TV е различната медия, която не прави компромиси в качеството на новини, отразяване на стойностни събития, брандове и личности.

Медията показва ексклузивни кадри от топ модното събитие – Sofia Fashion Week през всичките му издания.

Предаванията на модната телевизия са едни от най-актуалните, а лицата им предпочитани за водещи и гости на знакови събития в страната.

 

Code Fashion TV може да гледате в мрежата на Vivacom, Mtel & Blizoo, BulsatFusion  и още 15 оператора в страната, както и 24/7 в сайта :  www.codefashion.bg

www.codefashion.bg е специализираният портал за българска и световна мода. Сайтът има информационно-развлекателен характер и в него се представя най-интересното и актуалното от света на българската и световна мода и модния бизнес.